Ποτέ μην ξοδεύετε τα χρήματά σας πριν να τα έχετε - Τόμας Τζέφερον

«Τέλος» η σεζόν για την Αντρεέσκου

22 Σεπτεμβρίου, 2020

Απέσυρε τη συμμετοχή της από το French Open η Καναδή Μπιάνκα Αντρεέσκου. Μέχρι το τέλος της σεζόν το νο7 της παγκόσμιας κατάταξης αποφάσισε να ξεκουραστεί και να επικεντρωθεί στην αποθεραπεία της.

Η Αντρεέσκου, η οποία δεν κατάφερε να υπερασπιστεί πρόσφατα τον τίτλο που είχε κατακτήσει το 2019 στο US Open, δεν έχει αγωνιστεί στο tour από τους τελικούς του WTA στην Σεντζέν το περασμένο έτος όπου είχε αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και το οποίο την κράτησε εκτός από το Australian Open τον Ιανουάριο του 2020.

«Αναγκάστηκα να πάρω μία δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστώ σε χωμάτινο έδαφος αυτή την χρονιά και θα αποχωρήσω από το υπόλοιπο της περιόδου για να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της υγείας μου και στην προπόνηση.

Όσο δύσκολο ήταν να φτάσω σε αυτή την απόφαση, θα πρέπει να εστιάσω στο 2021, συμπεριλαμβανομένων και των Ολυμπιακών Αγώνων.

Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτό το διάστημα για να εστιάσω στο παιχνίδι μου έτσι ώστε να επιστρέψω πιο δυνατή και καλύτερη από ποτέ» τόνισε με δήλωσή της η Καναδή τενίστρια.

Το French Open ξεκινά την Κυριακή (27/09).
 

 

ΘΕΜΗΣ ΤΟΓΙΑΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Αυγενάκης: «Συντονισμένα για την ανάπτυξη του αθλητισμού»

Τηλεδιάσκεψη, η οποία ήταν δίωρης διάρκειας, είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τους προέδρους και συντονιστές των Εθνικών Αθλητικών...

Close