Αγόρασε όταν όλοι πουλάν και διακράτησε όταν όλοι αγοράζουν Αυτό δεν είναι απλά ένα σλόγκαν αλλά η ίδια η ουσία της επιτυχημένης επένδυσης - J. Paul Getty

Τελετή εγκατάστασης της νέας προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, Άννας Μπενάκη-Ψαρούδα

17 Ιανουαρίου, 2020

Η τελετή εγκατάστασης της νέας προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, ‘Αννας Μπενάκη-Ψαρούδα, και του αντιπροέδρου, Λουκά Γ. Χριστοφόρου για το 2020, έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης στην Ακαδημία Αθηνών.
Σημειωτέον ότι η ‘Αννα Μπενάκη-Ψαρούδα, η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, έχει τιμηθεί με παράσημα και μετάλλια της Ελληνικής Δημοκρατίας και ξένων κοινοβουλίων και αρχηγών κρατών.

Ομιλία με θέμα «Το έργο των Κέντρων και Γραφείων Ερεύνης της Ακαδημίας κατά το έτος 2019» πραγματοποίησε ο απερχόμενος πρόεδρος, Στέφανος Δ. Ήμελλος, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία της νέας προέδρου, με θέμα «Προβλήματα της ποινικής δικαιοσύνης στην Ελλάδα και οι νέοι ποινικοί κώδικες».

Στην τελετή έδωσαν το παρών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτη Βαρνάβα Θεοχάρη, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, εκπρόσωποι των κομμάτων, βουλευτές και ακαδημαϊκοί. 

Read previous post:
Ντέρμπι Ρόμα-Γιουβέντους στους «8» του Coppa Italia

Μεγάλο ντέρμπι προέκυψε στους προημιτελικούς του Coppa Italia.

Close