Ακόμη και οι δειλοί μπορούν να αντέξουν τις δυσκολίες. Μόνο οι γενναίοι μπορούν να αντέξουν την αβεβαιότητα. Mignon McLaughlin, 1913-1983, Αμερικανίδα αρθρογράφος

Τα ταξίδια αυτό το καλοκαίρι θα συνοδεύονται με κινδύνους από τον ιό

14 Μαΐου, 2020

Οι Ευρωπαίους πολίτες μπορούν προσεκτικά να προσβλέπουν στον καλοκαιρινό τουρισμό, αλλά πρέπει να γνωρίζουν τους κινδύνους που ενέχει, δήλωσε η Επίτροπος Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Στέλλα Κυριακίδου.
«Γνωρίζουμε πόσο ανυπομονούν οι Ευρωπαίοι πολίτες για το καλοκαίρι και να ταξιδέψουν. Οι τεράστιες θυσίες τους τους τελευταίους μήνες θα επιτρέψουν μια προσεκτική και σταδιακή επανέναρξη – προς το παρόν», ανέφερε.
Αλλά ούτε τα ταξίδια ούτε η χαλάρωση των μέτρων απαγόρευσης δεν θα είναι «χωρίς κίνδυνο, όσο ο ιός κυκλοφορεί ανάμεσά μας», τόνισε η ανώτερη αξιωματούχος της ΕΕ.
«Πρέπει να διατηρήσουμε την επαγρύπνηση, τη σωματική απόσταση και τις αυστηρές προφυλάξεις για την υγεία – δεν θα επιτρέψουμε να χαθούν οι προσπάθειές μας».
ΓΣ

Read previous post:
Αντιστροφή τάση στη ζήτηση ρεύματος και υγρών καυσίμων

Πρόδρομες ενδείξεις ανάκαμψης της οικονομικής δραστηριότητας προκύπτουν από την αγορά ενέργειας, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις που έκαναν χθες οι επικεφαλής...

Close