Αν δεν πιστεύουμε στην ελευθερία έκφρασης των ανθρώπων που απεχθανόμαστε, τότε δεν πιστεύουμε καθόλου σ' αυτήν. - Noam Chomsky, 1928- , Αμερικανός γλωσσολόγος & πολιτικός φιλόσοφος

Τα προβλήματα του Άη Στράτη στη συνάντηση του Τ. Θεοδωρικάκου με τη δήμαρχο του νησιού

27 Φεβρουαρίου, 2020

Συνάντηση με τη δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου, Μαρία Κακκαλή είχε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος για τα προβλήματα του ακριτικού νησιού.  

Μετά από σχετικό αίτημα της δημάρχου, ο κ. Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε ότι σε συνεργασία που θα έχει με το υπουργείο Πολιτισμού και το υπουργείο Εργασίας, θα προωθήσει το έργο «Αποκάλυψη κοινοχρήστων χώρων Παλαιού Οικισμού Αγίου Ευστρατίου».

Επίσης, ανέφερε ότι με την στήριξη της ΕΕΤΑΑ θα δοθεί λύση στο πρόβλημα έλλειψης τεχνικού προσωπικού του Δήμου.

Ο υπουργός Εσωτερικών διαβεβαίωσε τη Δήμαρχο ότι θα προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για την πρόσληψη δύο υπαλλήλων, που είχαν ζητηθεί, για τις ανάγκες λειτουργικότητας του Δήμου.

Τέλος, η κ. Κακκαλή, η οποία είναι η μικρότερη σε ηλικία Δήμαρχος στη χώρα (33 ετών), αποδέχτηκε την πρόσκληση του κ. Θεοδωρικάκου να είναι ομιλήτρια στην εκδήλωση του υπουργείου Εσωτερικών «Γυναίκες στην πολιτική – Αυτά που μας ενώνουν», που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου (18:30 μ.μ.) στον Φάρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
 

Read previous post:
Το Πάσχα είναι το πρώτο chrash test για την πορεία της τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα

Σε αχαρτογράφητα νερά βαδίζει η παγκόσμια αλλά και η ελληνική τουριστική βιομηχανία μετά και την εμφάνιση του κοροναϊού, με το...

Close