Ένα έθνος, για να έχει καλούς στρατιώτες, πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε πόλεμο. Napoleon Bonaparte, 1769-1821, Γάλλος ηγέτης.

Τα… παραμύθια των Λάνγκφορντ, Σλότερ και Τσάλμερς

23 Μαρτίου, 2020

Στο πρόγραμμα του μη κερδοσκοπικού www.timeoutforenglish.gr συμμετείχαν τρεις Αμερικανοί παίκτες της ΑΕΚ. 

Συγκεκριμένα, ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο Μάρκους Σλότερ και ο Μάριο Τσάλμερς διάβασαν αγγλικά παραμύθια στα παιδιά ενισχύοντας έτσι την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Στη σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρεται:

«Σε μία περίοδο, που όλοι μας υποχρεούμαστε να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να νικήσουμε την πανδημία, μία όμορφη είδηση για τους νεότερους φίλους της “ Βασίλισσας”.

Η ΑΕΚ BC συμμετέχει στο www.timeoutforenglish.gr με τους Keith Langford, Marcus Slaughter και Mario Chalmers. Το Time Out για Αγγλικά, είναι ένα μη κερδοσκοπικό website όπου σπουδαίοι παίκτες του μπάσκετ όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαβάζουν Αγγλικά παραμύθια στα παιδιά ενισχύοντας έτσι την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τα γυρίσματα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 20/02, με τους αθλητές μας, να διαβάζουν παραμύθια, προσπαθούν να μιλήσουν Ελληνικά και παντού αγκαλιά με μία… μπάλα! Το ζούσαν, διασκέδασαν, και όπως έλεγαν “ All for the Greek Kids”».

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Υπέρ της αναβολής των ΟΑ και η Κύπρος

O πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Ντίνος Μιχαηλίδης, απέστειλε σήμερα (Δευτέρα, 23 Μαρτίου) επιστολή στον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής...

Close