Ένας συναινετικός πολιτικός είναι αυτός που κάνει πράγματα που δεν πιστεύει, επειδή αυτά κρατάνε τους ανθρώπους ήσυχους όταν τα κάνει. John Major, 1943- , Βρετανός Πρωθυπουργός

Τα ΟΚ! Anytime Markets στηρίζουν το προσωπικό του Θριάσιου Νοσοκομείου

23 Φεβρουαρίου, 2021

Δίπλα στο προσωπικό του Θριάσιου πσραμένουν τα ΟΚ! Anytime Markets προσφέροντας 2000 προστατευτικές θήκες για μάσκες, όπως ανακοινώθηκε. Συγκεκριμένα, τα ΟΚ! Anytime Markets το 2020 συνέβαλλαν στην υλοποίηση του προγράμματος «Χρώμα στα Νοσοκομεία» της Urban Act στο Θριάσιο Νοσοκομείο, εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και σε όλους τους εργαζόμενους στις μονάδες υγείας. 

Με δεδομένο ότι ο τρόπος ζωής των πολιτών άλλαξε και  οι μάσκες αποτελούν πλέον αναγκαίο και καθοριστικό κομμάτι της καθημερινότητας τα OK! Anytime Markets και σε συνεργασία με την Urban Act δημιούργησαν μια σειρά από προστατευτικές θήκες για μάσκες για το προσωπικό του Θριάσιου Νοσοκομείου, διακοσμημένες με “τμήματα” των εικαστικών έργων-τοιχογραφιών που δημιουργήθηκαν στο εν λόγω νοσοκομείο στο πλαίσιο του προγράμματος «Χρώμα στα Νοσοκομεία», από τον καλλιτέχνη LifeInColour. 

Οι συγκεκριμένες θήκες είναι μικρές σε μέγεθος, πρακτικές (λεπτές και ελαφριές), ανθεκτικές, αδιάβροχες και κατασκευασμένες από πολυπροπυλένιο, το οποίο είναι ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον σε σχέση με άλλα πλαστικά. Έτσι διασφαλίζουν ότι η μάσκα παραμένει καθαρή και ασφαλής όταν δεν χρησιμοποιείται.