Η τραγωδία της εποχής μας είναι ότι η αριστερά στρέφεται κατά του έθνους και η δεξιά κατά του κράτους. Σαρλ Ντε Γκωλ, 1890-1970, Γάλλος πρόεδρος

Τα νεότερα δεδομένα για τις λοιμώξεις στο επιστημονικό σεμινάριο «14ος Δεκάλογος για τις Λοιμώξεις»

7 Δεκεμβρίου, 2018

Όλα τα νεότερα δεδομένα για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των λοιμώξεων θα συζητηθούν στο επιστημονικό σεμινάριο «14ος Δεκάλογος για τις Λοιμώξεις», που διοργανώνεται από το Δ’ Παθολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» και το Άλφα Ινστιτούτο Βιοϊατρικών Επιστημών.

Λοιμώξεις στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, φαρμακολογία και λοιμώξεις, νεότερα αντιβιοτικά, επανεμφανιζόμενες λοιμώξεις, πρόληψη και αντιμικροβιακή θεραπεία, ειδικά θέματα όπως σεξουαλική επαφή υψηλού κινδύνου, είναι ζητήματα που θα απασχολήσουν τους διακεκριμένους επιστήμονες.

Το σεμινάριο, το οποίο έχει καθιερωθεί τα τελευταία 14 χρόνια, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στις 9:30, με ελέυθερη είσοδο. Υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο αναπληρωτής καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Ματθαίος Φαλάγγας. Το σεμινάριο απευθύνεται σε γιατρούς πολλών ειδικοτήτων όπως παθολόγους, χειρουργούς, γυναικολόγους, μικροβιολόγους, δερματολόγους, παιδιάτρους, λοιμωξιολόγους, καθώς και νοσηλευτές. Απευθύνεται, επίσης, σε φοιτητές ιατρικής και νοσηλευτικής λόγω του εκπαιδευτικού χαρακτήρα του και της ανάλυσης των κλινικών περιστατικών.

Read previous post:
Μπιγιονσέ και αστέρες του Μπόλιγουντ στον γάμο της κόρης του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας

Η Μπιγιονσέ θα τραγουδήσει στον γάμο της κόρης του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας, του Μουκές Αμπάνι, όπου θα δώσουν το...

Close