Αγόρασε όταν όλοι πουλάν και διακράτησε όταν όλοι αγοράζουν Αυτό δεν είναι απλά ένα σλόγκαν αλλά η ίδια η ουσία της επιτυχημένης επένδυσης - J. Paul Getty

Τα νέα Audi RS 5 Coupé και RS 5 Sportback σηματοδοτούν την επιτυχή ολοκλήρωση της 25ης επετείου των RS

10 Δεκεμβρίου, 2019

Νέο προφίλ και σχεδιασμό έχουν πλέον τα Audi RS 5 Coupé και RS 5 Sportback σηματοδοτώντας την επιτυχή ολοκλήρωση της 25ης επετείου των RS και τη ριζική ανανέωση της γκάμας.

Ο εκλεπτυσμένος εξωτερικός σχεδιασμός των δύο RS 5 είναι αναγνωρίσιμος με την πρώτη ματιά, με τις οπές του αερισμού πάνω από τη μάσκα να θυμίζουν το κλασικό Audi Sport quattro του 1984. Οι θόλοι των τροχών, οι οποίοι είναι 40 χιλιοστά πλατύτεροι, προσδίδουν στο RS 5 εντυπωσιακή σπορ εμφάνιση.

Στο πολυτελές εσωτερικό κυριαρχούν οι οριζόντιες γραμμές και τα σκούρα χρώματα. Τα σπορ καθίσματα RS είναι καλυμμένα με Alcantara και δέρμα ως στάνταρ. Υπάρχει οθόνη αφής MMI 10,1 ιντσών και είναι ελαφρώς κεκλιμένη προς τον οδηγό και σε αυτήν υπάρχει το σύστημα πλοήγησης MMI navigation plus, αλλά και μια σειρά από πληροφορίες σχετικά με τη θερμοκρασία οδήγησης, τη διαμήκη και πλευρική επιτάχυνση, το σπορ διαφορικό quattro, την πίεση ελαστικών και τη θερμοκρασία ελαστικών.

Τα RS 5 διαθέτουν περίσσεια ισχύ που την εξασφαλίζει ο βενζινοκινητήρας 2.9 TFSI twin-turbo V6, που παράγει 450 ίππους και ήδη προσφέρει μια εκπληκτική ροπή 600 Nm. Και τα δύο μοντέλα RS 5 επιταχύνουν 0-100 km/h σε 3,9 δευτερόλεπτα και φτάνουν μέγιστη ταχύτητα έως 280 km/h. Ένα πολύ γρήγορο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων tiptronic κατευθύνει την ισχύ του κινητήρα στη μόνιμη τετρακίνηση Quattro.

Τα νέα Audi RS 5 Coupé και RS 5 Sportback αναμένονται στην Ελλάδα μέσα στο 2020.

Κ.Π.

Read previous post:
Πέντε χιλιάδες ασθενείς κάθε χρόνο εξυπηρετούνται έναντι χαμηλού τιμήματος από το Οδοντιατρικό Τμήμα του ΑΠΘ

Περίπου 5000 ασθενείς εξυπηρετούνται ετησίως κάνοντας οδοντιατρικές θεραπείες έναντι χαμηλού αντιτίμου στο Οδοντιατρικό Τμήμα της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ...

Close