Ένας Ευρωπαίος λέει: “Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Τι δεν πάει καλά με μένα?”. Ένας Αμερικανός λέει: “Δεν μπορώ να το καταλάβω ατυό. Τι δεν παει καλά μ΄αυτόν?”- Terry Pratchett

Τα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΥΓΑ στη HORECA 2020

19 Φεβρουαρίου, 2020

Τα Ηπειρώτικα Αυγά της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. έδωσαν το δικό τους δυναμικό παρών στην έκθεση HORECA, από τις 7 έως και τις 10 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, και έγιναν αντικείμενο συζήτησης με τη νέα τους ταυτότητα σε όλη την σειρά των προϊόντων τους!

Με ιστορία που ξεκινάει από το 1962, η Πτηνοτροφική Ιωαννίνων στο περίπτερο της (C10/Hall4) παρουσίασε όλο το portfolio των προϊόντων της που προορίζονται για επαγγελματική χρήση κάτω από το brand name της Ovo Fresco (παστεριωμένο προϊόντα αυγού) καθώς και όλους των κωδικούς των Ηπειρώτικων Αυγών που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες αυγών αναφορικά με τη μέθοδο εκτροφής των ορνίθων καθώς και ειδικοί κωδικοί όπως τα αυγά ημέρας και τα αυγά ενισχυμένα με σελήνιο και βιταμίνη Ε.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που δόθηκε έμφαση από τα Ηπειρώτικα Αυγά είναι ότι πλέον φέρουν το σήμα του ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», στρατηγικού συνεργάτη της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. Αυτή η πολυεπίπεδη συνεργασία εξασφαλίζει μέσω του δικτύου της «Πίνδος», πραγματικά φρέσκα αυγά στους καταναλωτές καθώς η διανομή πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από την παραγωγή τους σε όλη τη χώρα.

Οι συνεργάτες και οι επαγγελματίες που επισκέφτηκαν το εντυπωσιακό περίπτερο των Ηπειρώτικων Αυγών απόλαυσαν και νόστιμες συνταγές με φρέσκα αυγά με ονομασία προέλευσης.

Read previous post:
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τον ΟΑΣΘ στις 22 Φεβρουαρίου

Κάλεσμα για «μαζική» συμμετοχή στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, που διοργανώνουν για την κατάσταση στον ΟΑΣΘ, το Σάββατο 22/2 (12:00), στο Άγαλμα...

Close