Μόνο ένα νοσοκομείο δείχνει τι είναι ο πόλεμος. Erich Maria Remarque, 1898-1970, Γερμανός συγγραφέας

Τα ΕΛΤΑ δίπλα στους πληγέντες της Καρδίτσας

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, που αυτές τις μέρες συμπληρώνουν 192 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας, παραμένουν προσηλωμένα στην κοινωνική τους αποστολή και, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, θέτουν το δίκτυό τους στην υπηρεσία των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες συμπολιτών μας της περιοχής της Καρδίτσας. Η δράση γίνεται σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας.

Για τον σκοπό αυτό, όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της περιοχής της Καρδίτσας, από τις 25 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 15 Οκτωβρίου ΔΩΡΕΑΝ με απλά δέματα εσωτερικού έως 20 κιλά, από όλα τα Ταχυδρομικά Καταστήματα της χώρας, προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 

Τα είδη για τα οποία υπάρχει ανάγκη είναι:

Εμφιαλωμένα νερά
Μακαρόνια
Όσπρια
Γάλα εβαπορέ
Κονσέρβες
Δημητριακά
Καφές
Πελτέδες
Κλινοσκεπάσματα
Πετσέτες

 

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία καλούν τους πολίτες να ανταποκριθούν στη δράση και να βοηθήσουν έμπρακτα, ταχυδρομώντας ένα δέμα βοηθείας από το κοντινότερο ταχυδρομείο προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας.

Περισσότερα στη κατηγορία Επιχειρηματικά Νέα
Παγκόσμια διάκριση για την ανακαίνιση και μετατροπή του «Αστέρα Βουλιαγμένης» σε «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens»

Η ΑΚΤΩΡ τιμήθηκε με ένα από τα βραβεία των καλύτερων κατασκευαστικών έργων παγκοσμίως.

Close