Αν όλο το παιχνίδι είχε να κάνει με το τι έγινε στο παρελθόν, τότε οι πιο πλούσιοι άνθρωποι θα ήταν βιβλιοθηκάριοι.  Warren Buffett, 1930- , Αμερικανός επενδυτής.

Τα διαμερίσματα των «FRIENDS» με κυβάκια

18 Μαΐου, 2021

Οι φανατικοί θαυμαστές της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς FRIENDS της Warner Bros. θα έχουν από 1ης Ιουνίου τη χαρά να αναδημιουργήσουν με κυβάκια τις αγαπημένες τους σκηνές, συμπεριλαμβανομένων των διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη των Monica, Rachel, Chandler και Joey.

 

Το σετ με 2.048 κυβάκια της γνωστής δανέζικης εταιρείας παιχνιδιών είναι πλήρες: περιλαμβάνει την κλασική στιγμή όταν η Monica έβαλε στο κεφάλι της τη γαλοπούλα που είχε ετοιμαστεί για το γεύμα της Ημέρας των Ευχαριστιών· τη στιγμή που οι Chanler και Joey είχαν ως μόνο έπιπλο ένα κανό· τη στιγμή που το κουκλόσπιτο της Phoebe πήρε φωτιά. Επιπλέον, δίνει στους θαυμαστές πραγματική αίσθηση του στούντιο όπου έγιναν τα γυρίσματα (με τα φώτα). Και επιτρέπει τη δημιουργία των διαμερισμάτων χωριστά ή όπως επικοινωνούν με τον διάδρομο.

 

Οι μικροσκοπικές φιγούρες όλης της παρέας εμφανίζονται με κάποια από τα πιο αξέχαστα συνολάκια τους: η Rachel φοράει την εμβληματική πλισέ φούστα της, ο Ross το μάλλον πολύ στενό δερμάτινο παντελόνι του, η Monica προμοτάρει μια ποδιά. Η Phoebe, στο κλασικό λουκ της (εμπριμέ, με λουλούδια). Ο Chandler, με κοστούμι και φανταχτερή ντιζαϊνάτη γραβάτα. Ο Joey, να φορά όλα τα ρούχα του Chandler. Για πρώτη φορά παρούσα είναι και η Janice με ένα κλασικό κακόγουστο συνολάκι ( https://www.instagram.com/p/COu8r_hoFlS/ ).