Ο άνθρωπος ανέκαθεν ήθελε να ζει σε κοινωνίες, αλλά από την αρχή της ύπαρξής του, αφιέρωσε ένα σημαντικό μέρος της ενεργητικότητάς του για να τις πολεμήσει - Georges Simenon (1903-1989, Βέλγος συγγραφέας)

«Συζητάμε για την παραμονή μου»

23 Ιανουαρίου, 2021

    Λίγο μετά την άνετη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μονπελιέ με 4-0 για το σαμπιονά, ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος σκόραρε δις στην αναμέτρηση, αναφέρθηκε στο θέμα παραμονής του στους πρωταθλητές Γαλλίας.

    «Συζητάμε με τον σύλλογο για να βρούμε μία συμφωνία. Εχω πει ότι το σκέπτομαι, γιατί νομίζω ότι εάν υπογράψω θα σημαίνει ότι επενδύω μακροπρόθεσμα στην Παρί Σεν Ζερμέν», σχολίασε ο νεαρός παγκόσμιος πρωταθλητής στο μικρόφωνο του «Téléfoot» και πρόσθεσε:

    «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, πάντα ήμουν πολύ χαρούμενος. Οι φίλαθλοι και ο σύλλογος με βοηθούν πάντα και για αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων. Αλλά πρέπει να σκεφτώ τι θέλω να κάνω στα επόμενα χρόνια, που θέλω να είμαι. Εκεί στρέφεται η σκέψη μου. Ναι, θα πρέπει να πάρω σύντομα μία απόφαση, αλλά είμαι στη διαδικασία σκέψης. Εάν είχα την απάντηση σήμερα, θα την έλεγα σήμερα. Για παράδειγμα, δεν θέλω να υπογράψω συμβόλαιο και να φύγω έναν χρόνο αργότερα. Εάν υπογράψω θέλω να είναι για να μείνω».
 

Γιώργος Διακογιάννης