Δεν ψήφισα ποτέ υπέρ κάποιου. Πάντα ψηφίζω εναντίον κάποιου. W.C. Fields, 1880-1946, Αμερικανός ηθοποιός & συγγραφέας

Σύσκεψη στο ΥΠΕΣ με βουλευτές και αυτοδιοικητικούς για το πρόβλημα ύδρευσης του δήμου Φαρσάλων

14 Φεβρουαρίου, 2020

Το πρόβλημα με την ποιότητα του πόσιμου νερού στον Δήμο Φαρσάλων απασχόλησε τους συμμετέχοντες σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, υπό τον υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο.
Συμφωνήθηκε ότι το έργο της κατασκευής των δύο φραγμάτων και του ενός διϋληστηρίου μαζί με τους αγωγούς ύδρευσης και άδρευσης θα ενταχθεί στο νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα έργων του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι θα εξετάσουν όλες τις λεπτομέρειες της υλοποίησης του έργου και θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές της ΝΔ του Νομού Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζιου, ο δήμαρχος Φαρσάλων, Ιορδάνης Εκσίογλου, η αντιδήμαρχος Φαρσάλων, Σοφία Χατζηπλή, ο καθηγητής του ΑΠΘ, Γεώργιος Σούλιος, ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαρσάλων, Αναστάσιος Λιαπής και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος.

Read previous post:
Σύσκεψη για την διάβρωση των ακτών στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας, στα Χανιά

H δρομολόγηση των παρεμβάσεων που απαιτούνται για την συνολική αντιμετώπιση του φαινομένου της διάβρωσης των ακτών στο τουριστικό-παραλιακό   μέτωπο...

Close