Ο Κολόμβος όταν ξεκίνησε, δεν ήξερε που πήγαινε και όταν έφτασε, δεν ήξερε που βρισκόταν. Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός

Σύσκεψη στελεχών Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ

24 Μαΐου, 2018

Σύσκεψη κομματικών στελεχών της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο την υλοποίηση των αποφάσεων του κόμματος για την οργανωτική και οικονομική ανασυγκρότησή του.
Όπως ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης, στη σύσκεψη συμμετείχαν 160 στελέχη, ενεργά και με θεσμικό ρόλο. “Η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία δύο χρόνια, πέτυχε να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα σε όρια οικονομικής αυτονομίας. Σήμερα εξυπηρετούνται όλες οι οικονομικές της υποχρεώσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και δεν μεταφέρονται οικονομικά βάρη στο μέλλον”, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης.  
Επίσης, τα στελέχη του κόμματος ενημερώθηκαν για την εσωτερική οργάνωση, με τη θέσπιση της Οικονομικής Επιτροπής Πόρων και Διαφάνειας, η οποία – όπως υπογραμμίζεται – δομείται στη βάση των Νομαρχιακών Οργανώσεων όλης της χώρας. 
 

Read previous post:
Συμφωνία για το χρέος τον Ιούνιο

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης δεσμεύτηκαν να υπάρξει συνολική συμφωνία για το χρέος, μαζί με την ολοκλήρωση της τελευταίας αξιολόγησης...

Close