Αν ο Βρετανικός στρατός αποβιβαστεί στην Ευρώπη, θα βάλω την αστυνομία του Βελγίου να τον συλλάβει. Otto von Bismarck, 1815-1898, Γερμανός καγκελάριος.

ΣΥΡΙΖΑ-Νικολαΐδης: «Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο με την πανδημία»

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης και δις ασημένιος Ολυμπιονίκης του Τάεκβοντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, έκανε λόγο για «κινήσεις πανικού που έχουν οδηγήσει όχι μόνο στην δραματική αύξηση των κρουσμάτων, αλλά και στην ολοένα και διογκούμενη δυσπιστία των πολιτών», σε σχόλιό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με αφορμή την ανάκληση της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης έγραψε συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στο Twitter: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Πέτσας σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί υπερθεμάτιζε για την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού κύριου Αυγενάκη σχετικά με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα εν μέσω πανδημίας. Δυο ώρες αργότερα ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε τελικά να αδειάσει πανηγυρικά και τον υφυπουργό του και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Αν θέλει να κάνει καψώνια στους υπουργούς του είναι δικαίωμά του. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό, αλλά ότι η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο με την πανδημία. Το αλαλούμ, οι καθημερινές παλινωδίες και οι κινήσεις πανικού έχουν οδηγήσει όχι μόνο στην δραματική αύξηση των κρουσμάτων αλλά και στην ολοένα και διογκούμενη δυσπιστία των πολιτών.

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Tο αντιγριπικό εμβόλιο μπορεί να βοηθήσει την άμυνα του οργανισμού κατά του κορονοϊού

Το εμβόλιο κατά της γρίπης μπορεί να βοηθήσει, τουλάχιστον ορισμένους ανθρώπους, να αμυνθούν καλύτερα κατά του κορονοϊού SARS-CoV-2 και της...

Close