Το μισό από το κακό που γίνεται στον κόσμο γίνεται από ανθρώπους που θέλουν να αισθανθούν σπουδαίοι. Δεν έχουν την πρόθεση να κάνουν κακό. Αλλά το κακό δεν τους απασχολεί. T.S. Eliot, 1888-1965, Βρετανός ποιητής

ΣΥΡΙΖΑ: Ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης δεν έχει τέλος

29 Ιανουαρίου, 2020

Κριτική στην κυβέρνηση όσον αφορά την απόφαση να διαγραφούν όσοι δεν ψηφίσουν την τροπολογία για το ποδόσφαιρο ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης δεν έχει τέλος», σχολιάζουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «σήμερα ο κ. Μητσοτάκης μέσω του εκπροσώπου του, ανακοίνωσε ότι όποιος δεν ψηφίσει την τροπολογία-παρωδία για το ποδόσφαιρο, θα διαγραφεί από τη ΝΔ».

«Προσπάθησε να μαζέψει τους βουλευτές του και να αποφύγει τον κοινοβουλευτικό διασυρμό, αλλά τελικά τα έκανε χειρότερα: Αυτός που αγνόησε την κομματική πειθαρχία ήταν ο κ. Σαμαράς. Δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του κ. Μητσοτάκη αυτές τις δύσκολες ώρες», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Read previous post:
Ειρηνευτικό Σχέδιο Τραμπ: Μεγάλη παραβίαση των νόμιμων δικαιωμάτων των Παλαιστινίων «βλέπει» ο Αραβικός Σύνδεσμος

"Μεγάλη παραβίαση των νόμιμων δικαιωμάτων των Παλαιστινίων" βλέπει στο ειρηνευτικό σχέδιο του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τον τερματισμό...

Close