Οι υψηλές θέσεις είναι όπως οι πυραμίδες. Δύο ειδών ζώα μπορούν να ανέβουν στην κορυφή, ερπετά και αετοί.~Αλβέρτος Αϊνστάιν | (Φυσικός ) | 1879-1955

Συρία: 35 άμαχοι νεκροί από βομβαρδισμούς κυβερνητικών δυνάμεων στη Γούτα

6 Φεβρουαρίου, 2018

Τριάντα πέντε άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα από αεροπορικές επιδρομές των κυβερνητικών δυνάμεων που είχαν στόχο πολλούς τομείς της ανατολικής Γούτα, θύλακα των ανταρτών που πολιορκείται από τις κυβερνητικές δυνάμεις ανατολικά της Δαμασκού, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Τρία παιδιά βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων των επιδρομών αυτών, από τις οποίες τραυματίστηκαν επίσης περισσότεροι από 160 άνθρωποι, προσθέτει το Παρατηρητήριο, την ώρα που η ανατολική Γούτα αποτελεί τον στόχο σχεδόν καθημερινών βομβαρδισμών των δυνάμεων του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

“Ο απολογισμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί καθώς υπάρχουν άνθρωποι που είναι εγκλωβισμένοι στα ερείπια κτιρίων, όπως και τραυματίες που βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση”, ενώ “οι σφοδροί βομβαρδισμοί συνεχίζονται” είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν στο AFP όταν ο απολογισμός των νεκρών ανερχόταν σε 16.

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Παπαδημούλης, Μαριάς, Χουντής παρεμβαίνουν στη συζήτηση για την «Ετήσια έκθεση της ΕΚΤ για το 2016″

Με αφορμή τη συζήτηση για την «Ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για το 2016», οι ευρωβουλευτές Δ. Παπαδημούλης, Ν....

Close