Όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν τη δική τους γνώμη, αλλά όχι τα δικά τους δεδομένα. ~Bernard Baruch | (Αμερικανός πολιτικός ) | 1870-1965

Συντονισμένη εξόρμηση καθαριότητας στον Αξιό

4 Αυγούστου, 2020

Εξόρμηση καθαριότητας σε πάρκα, πλατείες, σχολεία, δρόμους και πεζοδρόμια, στα Κύμινα και τα Νέα Μάλγαρα πραγματοποιήθηκε σήμερα.Υπάλληλοι από όλες τις κοινότητες του δήμου Δέλτα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, συνέλεξαν μπάζα, ογκώδη απορρίμματα, σκουπίδια και απομάκρυναν ξερά χόρτα με τη βοήθεια εκσκαφέων – φορτωτών, φορτηγών και τρακτέρ.

Η δράση η οποία εξελίχθηκε ταυτόχρονα στις δύο κοινότητες και στην αερογέφυρα των Νέων Μαλγάρων θα συνεχιστεί και αύριο

«Η δημοτική ενότητα Αξιού είναι μια τεράστια έκταση που εδώ και πολλά χρόνια δεν καθαρίστηκε ολοκληρωτικά. Με τις ελλείψεις σε προσωπικό προσπαθούμε να καταφέρουμε την βελτίωση της εικόνας της περιοχής. Η δράση αυτή ήταν ενδεικτική για το πώς πρέπει να συνεχίσουμε για την ολική καθαριότητα της περιοχής. Οι υπάλληλοι υπερέβαλλαν εαυτούς και παρά τη ζέστη κατάφεραν να φέρουν σε πέρας τον σχεδιασμό που εκπονήσαμε για τις κοινότητες των Κυμίνων και των Νέων Μαλγάρων. Είναι εντολή του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και επιθυμία της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, να αλλάξουν όψη όλες οι περιοχές του δήμου Δέλτα» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης.

Την εξόρμηση καθαριότητας επιτήρησε και ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και χωρικός Αντιδήμαρχος Αξιού, Φάνης Αλμπάνης που υπέδειξε τα πιο δύσκολα σημεία στα συνεργεία.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Εγκατάσταση αστικού εξοπλισμού στο Νέο Ρύσιο από τον ΟΣΕΘ

  Αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση αστικού εξοπλισμού από τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), στο Νέο Ρύσιο του...

Close