Όταν υπάρχει το συμφέρον και η εξουσία για να γίνει μια αδικία, κατά κανόνα θα γίνει αδικία. Jamew Madison, 1751-1863, Αμερικανός πρόεδρος

Συνολικά 110 Ολλανδοί επισκέπτες ήρθαν το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης

Συνολικά 110 Ολλανδοί επισκέπτες ήρθαν αργά σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης. Στην ίδια πτήση επέβαιναν άλλοι 60 Ολλανδοί επισκέπτες που αποβιβάστηκαν στη Σάμο. Οι πρώτοι επισκέπτες της χρονιάς ήρθαν με πτήση της εταιρείας Corendon και στο αεροδρόμιο έγιναν δεκτοί με μια εκδήλωση που περιλάμβανε χορευτικά συγκροτήματα, παραδοσιακή μουσική και κεράσματα με τοπικά εδέσματα και την οποία είχαν οργανώσει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων και το Επιμελητήριο Λέσβου. 
Τριάντα από τους αποβιβασθέντες υποβλήθηκαν σε λήψη δειγμάτων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού (Covid-19). Στη συνέχεια οι πρώτοι φετινοί επισκέπτες της Λέσβου κατευθύνθηκαν σε ξενοδοχεία της Πέτρας, της Μήθυμνας (Μόλυβος) και της Εφταλούς στη βορειοδυτική Λέσβο. 
Η επόμενη πτήση με Ολλανδούς τουρίστες είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή. Ενώ μια ακόμα πτήση της TUI, πάντα με Ολλανδούς, έχει προγραμματισθεί για τα μέσα Ιουλίου. 

Read previous post:
«Θέλουμε τον τουρισμό, αλλά τον θέλουμε με όρους απόλυτης ασφάλειας και για τους ταξιδιώτες και για τους συμπολίτες μας»

Την ικανοποίησή του για την πλήρη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων και την επιτυχή πραγματοποίηση των στοχευμένων δειγματοληπτικών τεστ στα σύνορα...

Close