Το μέλλον ανήκει στους ανθρώπους που βλέπουν τις δυνατότητες προτού αυτές γίνουν προφανείς. Theodore Levitt, 1925-2006, Αμερικανός οικονομολόγος.

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην λεωφόρο Β. Όλγας

24 Αυγούστου, 2017

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας έως την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διευκόλυνση των οδηγών.

Οι εργασίες, οι οποίες ξεκίνησαν την Δευτέρα, εκτελούνται τμηματικά.

Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή και μεσαία λωρίδα καθώς θα διακοπεί η διέλευση τους στην δεξιά λωρίδα και στην λεωφορειολωρίδα.

Σήμερα, Πέμπτη 24/8 θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Β.Όλγας, από τη συμβολή της με την οδό Π.Συνδίκα έως τη συμβολή της με την οδό Ιατρού Ζάννα.

Την Παρασκευή 25/8 θα εκτελούνται εργασίες από Ι. Ζάννα έως Καλλιδοπούλου, το Σάββατο 26/8: από τη συμβολή της Λεωφόρου Β. Όλγας με την οδό Καλλιδοπούλου έως την συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου. Την Κυριακή 27/8: από Ν. Τύπα έως 25ης Μαρτίου.

Eπίσης απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σύμφωνα με σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Στις 10 το πρωί ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Στις 10.00 το πρωί θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Close