Δεν πρέπει να καταστρέφουμε αυτά που έχουμε και να επιθυμούμε αυτά που δεν έχουμε, αλλά να θυμόμαστε πως ό,τι έχουμε ήταν αυτό που κάποτε ευχόμασταν. Επίκουρος, 341-270, π.Χ., Αρχαίος φιλόσοφος

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων των δρόμων της Αθήνας, που έχει ξεκινήσει από το δήμο

9 Ιουλίου, 2020

Συνεχίζεται, με εντατικούς ρυθμούς, το μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων των δρόμων της Αθήνας , που ξεκίνησε από το δήμο, τον περασμένο Ιανουάριο. 
Ήδη, σύμφωνα με το δήμο, έχουν ασφαλτοστρωθεί 80 κεντρικοί οδικοί άξονες και άλλοι δρόμοι σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα ενώ σε άλλους 14 θα έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές εργασίες, έως τις αρχές του Αυγούστου.
Για «μαραθώνιο έργων υποδομής, στις γειτονιές της Αθήνας» κάνει λόγο σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Επισημαίνοντας ότι πρόκειται για «έργα με τα οποία επιχειρούμε να επαναφέρουμε τον πολιτισμό της καθημερινότητας σε κάθε γωνιά της πόλης. Με καθαριότητα, καθημερινή φροντίδα του πρασίνου, περιποίηση του δημόσιου χώρου αλλά και με ουσιαστικές παρεμβάσεις στην οδοποιία και τα πεζοδρόμιά μας. Στις γειτονιές κερδίζει το στοίχημα της η Αθήνα» υπογραμμίζει. Οι δρόμοι που θα έχουν ασφαλτοστρωθεί ως τις αρχές Αυγούστου είναι μεταξύ άλλων η Καρ. Σερβίας, η Μοσχονησίων, η Κριεζώτου, η Μοσχοπούλου, η Μελτίου κ.ά. 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Σήμερα σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για την Ιδιωτική Εκπαίδευση – Τι προβλέπει

Αλλαγές στην οργάνωση και λειτουργία των ιδιωτικών σχολείων, τη χρήση των κτιριακών τους εγκαταστάσεων και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, φέρνει...

Close