Πες μου και θα ξεχάσω, δείξε μου και μπορεί να θυμηθώ, δώσε μου συμμετοχή και θα καταλάβω. - κινεζική παροιμία

Συνεχίζεται κανονικά η σεζόν στο Μπουρούντι

Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται κανονικά στο Μπουρούντι, παρά την απειλή του κορονοϊού, όπως αποφάσισε η ομοσπονδία την Κυριακή (5/04) μετά από συνεδρίαση που είχε με τους εκπροσώπους των συλλόγων.

Η χώρα της ανατολικής Αφρικής είναι μία από τις μόλις τέσσερις που το τοπικό πρωτάθλημα διεξάγεται κανονικά, μετά το παγκόσμιο «λουκέτο» σε όλα τα αθλήματα που έχει επιφέρει η πανδημία.

«Μετά από διαβουλεύσεις με τον υπουργό υγείας, Ταντέους Ντικουμάνα, η γενική συνέλευση αποφάσισε ότι τα πρωταθλήματα της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας θα συνεχίσουν να διεξάγονται με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής», αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας, μετά τη συνεδρίαση που έλαβε χώρα προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα συνεχιστεί η σεζόν.

Υπάρχουν ήδη τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα του Covid-19 στο Μπουρούντι, που μαζί με την Λευκορωσία, τη Νικαράγουα και το Τατζικιστάν, συνεχίζουν όλες τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Η περίοδος στο Μπουρούντι, η εθνική ομάδα του οποίου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν για πρώτη φορά στους τελικούς του Κόπα Άφρικα, ολοκληρώνεται σε τρεις αγωνιστικές.

ΘΕΜΗΣ ΤΟΓΙΑΣ

Read previous post:
Ιταλία: Μειώνεται αισθητά ο αριθμός αύξησης νεκρών και νέων κρουσμάτων

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορονοϊού στην Ιταλία είναι128.948 Οι νεκροί έφτασαν τους 15.887 Παράλληλα, 21.815 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Close