Δεν θα υπάρξει ποτέ δικαιοσύνη, όσο ένας άνθρωπος μπορεί να σηκωθεί με ένα μαχαίρι ή ένα όπλο και να εξοντώσει όσους είναι πιο αδύναμοι από αυτόν. Isaac Bashevis Singer, 1902,1991, Αμερικανοπολωνοεβραίος συγγραφέας.

Συνεχίζεται η προετοιμασία για τη Γενική Συνέλευση της ANOC στην Κρήτη

24 Σεπτεμβρίου, 2021

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για την προετοιμασία της 25ης Γενικής Συνέλευσης της Διεθνούς Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (ANOC) που θα διεξαχθεί στην Κρήτη από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου. Για την καλύτερη προετοιμασία βρέθηκε στην Κρήτη αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Κολυμπάδη και εκπρόσωποι της ΑΝΟC, ώστε να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες για τη άρτια διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης.

Για εκείνο το διάστημα η Ελλάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο του παγκόσμιου Ολυμπιακού και Αθλητικού κινήματος και στη Γενική Συνέλευση, θα συμμετάσχουν, θα συζητήσουν και θα λάβουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του παγκόσμιου αθλητισμού οι 206 Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές όλου του κόσμου, ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ κι εκπρόσωποι των Διεθνών Ομοσπονδιών Ολυμπιακών αθλημάτων.