Ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε μια περίοδο αναταραχής δεν είναι η αναταραχή. Είναι να ενεργείς με βάση τη λογική του χθες - Peter Drucker, 1909-2005, Αυστριακός γκουρού του management

Συνεργασία Hyundai και Audi στην τεχνολογία κυψελών καυσίμου

29 Ιούνιος, 2018

H Hyundai και η Audi ανακοίνωσαν τη σύναψη πολυετούς σύμβασης πολλαπλής αδειοδότησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστικών στοιχείων και τεχνολογιών ηλεκτρικών οχημάτων καυσίμου.

Η σύμβαση έχει ήδη υπογραφεί, ενώ η διάρκειά της δεν έγινε γνωστή. Η συνεργασία αυτή θα αξιοποιήσει τις συλλογικές δυνατότητες έρευνας και τεχνολογίας όσον αφορά την τεχνολογία κυψελών καυσίμου. Ως πρώτο βήμα, η Hyundai θα παράσχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε εξαρτήματα που βασίζονται στην τεχνογνωσία της Hyundai από την ανάπτυξη του ix35 κυψελών καυσίμου καθώς και του NEXO.

Η Audi, από την άλλη, ως υπεύθυνη για την ανάπτυξη τεχνολογιών κυψελών καυσίμου του ομίλου Volkswagen, θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί πλήρως την αλυσίδα εφοδιασμού ανταλλακτικών FCEV της Hyundai.

Να σημειώσουμε ότι η Hyundai είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία μαζικής παραγωγής αυτοκινήτων κυψελών καυσίμου παγκοσμίως, προσφέρει από το 2013 οχήματα SUV FCEV και τα διαθέτει σήμερα σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Read previous post:
Tο πλέον δημοφιλές όχημα στον κόσμο, το Honda Super Cub συνεχίζει την πορεία του στην οδό της απόλυτη επιτυχίας

Όταν το 1958 πρωτοπαρουσιάστηκε το πρώτο Super Cub C100 κανείς δεν φαντάζονταν την μεγάλη επιτυχία που θα γνώριζε, αλλά ούτε...

Close