Η λύση της κυβέρνησης σ΄ ένα πρόβλημα είναι συνήθως εξίσου κακή με το  πρόβλημα. Milton Friedman, 1912-2006, Αμερικανός οικονομολόγος

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο Βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Σενετάκης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Στόχος, το Ηράκλειο να γίνει αθλητικός πόλος όλον τον χρόνο»

14 Μαΐου, 2022

Την ευκαιρία να φορέσουν αθλητική εμφάνιση και να αγωνισθούν απέναντι στους παλαίμαχους αστέρες του μπάσκετ, είχαν Ελληνες βουλευτές, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια της FIBA, που διεξάγονται στο Ηράκλειο.  

    Την ομάδα των Βουλευτών στελέχωσε και ο Μάξιμος Σενετάκης, ο οποίος μάλιστα έζησε και μία έντονη μπασκετική στιγμή! Με buzzer beater έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. 

    Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, τα χαμόγελα περισσότερα και άπαντες έστειλαν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός πρέπει να είναι αναπόστατο κομμάτι στην καθημερηνότητά μας. 

    Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Σενετάκης, μίλησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τις εκδηλώσεις των 90 χρόνων της FIBA. 

    «Είναι μεγάλη μας χαρά που υποδεχόμαστε στην πόλη μας, το Ηράκλειο, αυτήν την ωραία εκδήλωση, με πρωτοβουλία του υφυπουργείου Αθλητισμού και της ομοσπονδίας μπάσκετ. Χαίρομαι πολύ που συμμετείχα και ήλθα κοντά με τους θρύλους του μπάσκετ. Είναι μία πολύ ωραία εκδήλωση και τα παιδιά της πόλης, είχαν την ευκαιρία να έλθουν εδώ και να δουν τους ήρωές τους και να στείλουμε το μήνυμα όσο γίνεται να έρθουν τα παιδιά στον αθλητισμό. Ο αθλητισμός, μάς βγάζει από πολλά δύσκολα μονοπάτια. Θα είμαστε πάντα εδώ για να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες». 

    Ο Μάξιμος Σενετάκης, μίλησε και για τις… αγωνιστικές του επιδόσεις, αφού οι συμπαίκτες του έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν μετά το buzzer beater που σημείωσε! 

    «Η αλήθεια είναι ότι ψάχνουμε ευκαιρίες να τρέξουμε και να ιδρώσουμε! Σίγουρα το buzzer beater μένει στο μυαλό του κόσμου και ήταν ευχάριστη έκπληξη να σημειωθεί αυτό το καλάθι. Ειλικρινά το χαρήκαμε που παίξαμε δίπλα στους θρύλους του μπάσκετ». 

    Τελος, ο Μάξιμος Σενετάκης, σχολίασε τις πολλές αθλητικές δράσεις που γίνονται στο Ηράκλειο το τελευταίο διάστημα: 

    «Πραγματικά, είναι μία ευχάριστη εξέλιξη που προφανώς οφείλεται πολύ και στον συντοπίτη μου, υφυπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έχει πάρει την πρωτοβουλία. Το Ηράκλειο έχει υποδομές, οι οποίες για πολύ καιρό έμεναν αναξιοποίητες. Τώρα, όμως, με την πρωτοβουλία του υφυπουργού, αξιοποιούνται. Βλέπετε ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε οποιαδήποτε διοργάνωση γίνεται. Οπότε στηρίζουμε κι εμείς αυτήν την προσπάθεια, ώστε να αξιοποιηθούν οι υποδομές και να κάνουμε κι άλλες. Στόχος είναι, το Ηράκλειο να γίνει αθλητικός πόλος όλον τον χρόνο».

ΝΙΚΟΣ ΛΑΚΑΤΑΣ