Αν δεν έχεις λεφτά, πάρε δάνειο. Ποτέ μη ζητάς μικρά ποσά. Ζήτα όσα χρειάζεσαι, και πάντα να τα ξεπληρώνεις το συντομότερο δυνατό. ~Αριστοτέλης Ωνάσης | (Έλληνας εφοπλιστής ) | 1900-1975

Συνελήφθη πρώην ατζέντης του Λεβαντόφσκι για απειλές κατά του παίκτη

27 Οκτωβρίου, 2020

Ο περιφερειακός εισαγγελέας της Βαρσοβίας ανακοίνωσε ότι η αστυνομία συνέλαβε σήμερα πρώην ατζέντη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος βρίσκονταν σε διαμάχη με τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου, επειδή είχε εκφράσει απειλές εναντίον του 32χρονου άσου. Σύμφωνα με το πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων, ο εκπρόσωπος Τύπου της εισαγγελίας, Μάρτσιν Σάντος, δήλωσε ότι η σχετική έρευνα αφορά απειλές εναντίον «εξαιρετικού ποδοσφαιριστή, πρώην πελάτη και συνεργάτη του υπόπτου», προκειμένου να τον αναγκάσει να πληρώσει 20 εκατομμύρια ευρώ στον Τσέζαρι Κ. (σ.σ. η πολωνική νομοθεσία απαγορεύει τη δημοσιοποίηση του ονόματος του κατηγορουμένου). Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Λεβαντόφσκι κατήγγειλε τον πρώην ατζέντη του στις αρχές Οκτωβρίου. Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του άλλοτε εκπροσώπου του διεθνούς επιθετικού.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Τσέζαρι Κ. βρίσκονται σε διαμάχη, με τον δεύτερο να διεκδικεί 39 εκατομμύρια ζλότι (8,52 εκατομμύρια ευρώ) που αντιπροσωπεύουν μετοχές σε μια κοινή εταιρεία, η οποία δημιουργήθηκε το 2014 με σκοπό να διαχειριστεί τα μελλοντικά συμβόλαια του ποδοσφαιριστή. Έκτοτε η εταιρεία διαλύθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην ατζέντης του παίκτη έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του «Λέβα» σε αυτή την υπόθεση.