Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος. ~Μέγας Αλέξανδρος | (Βασιλεύς Μακεδόνων ) | 356-323 π.Χ.

Συνελήφθη 22χρονος για κατοχή ναρκωτικών

8 Αυγούστου, 2020

Στη σύλληψη 22χρονου ημεδαπού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την εμπορία, οδήγησε χθες το απόγευμα η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Αστυνομία, από την οικία του συλληφθέντα στην περιοχή της Τούμπας και από το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του κατασχέθηκαν τα εξής: δέμα και μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (107,4) γραμμαρίων που προόριζε για εμπορία, δέμα και μικροδέμα κοκαΐνης συνολικού βάρους (25,3) γραμμαρίων που προόριζε για εμπορία, δέμα άγνωστης ουσίας πρόσμειξης κοκαΐνης βάρους (26) γραμμαρίων, δύο εργαλεία κοπής και πρόσμειξης κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και το συνολικό χρηματικό ποσό των 455 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα του συλληφθέντα, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ε.Α.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Δ.Παύλου Μελά: Διαγωνισμός δημιουργίας oλοκληρωμένου ΣΒΑΚ

Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 έχουν όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον ανοιχτό διαγωνισμό που προκήρυξε ο Δήμος Παύλου...

Close