Η ελεύθερη βούληση και η βούληση που υποτάσσεται σε ηθικούς νόμους είναι ένα και το αυτό πράγμα. Immanuel Cant, 1724-1804, Γερμανός φιλόσοφος

Συναντήθηκαν Αλαφούζος-Κλάτενμπεργκ

29 Σεπτεμβρίου, 2020

Συνάντηση με τον επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, είχε σήμερα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν στη βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργίας ποδοσφαίρου και διαιτησίας στη χώρα μας, προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να αναβαθμιστεί. 

«Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Γιάννη Αλαφούζο.

Σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργίας του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας στην Ελλάδα, με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην χώρα μας», αναφέρει η ενημέρωση της ΕΠΟ. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Θέλει να «δέσει» τον Φάτι η Μπαρτσελόνα

Η καταπληκτική εμφάνιση του Άνσου Φάτι στον αγώνα της πρεμιέρας της LaLiga με τη Βγιαρεάλ (δύο γκολ κι ένα κερδισμένο...

Close