Το να είσαι ανεπηρέαστος από την κοινή γνώμη είναι η πρώτη και βασική προϋπόθεση για να επιτύχεις οτιδήποτε μεγάλο. - Friedrich Hegel, 1770-1831, Γερμανός φιλόσοφος

Συνάντηση του Λ. Κρέτσου με μέλη της αμερικανικής Ένωσης Motion Picture Association στις Βρυξέλλες

23 Μάιος, 2019

Συνάντηση με μέλη των εταιρειών της αμερικανικής Ένωσης Motion Picture Association, που εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες εταιρείες κινηματογραφικής και τηλεοπτικής παραγωγής του Χόλυγουντ, είχε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, στο πλαίσιο δεξίωσης που παρέθεσε η Ένωση προς τιμή του, χθες, στις Βρυξέλλες.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο Σταν Μακόυ, πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Motion Picture Association για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, ξενάγησε τον κ. Κρέτσο στις εγκαταστάσεις της Ένωσης και τον παρουσίασε στα μέλη της, που είναι η Paramount Pictures, η Sony Pictures Entertainment, η 20th Century Fox, η Universal Studios, η Walt Disney Studios, η Warner Bros και το Netflix.

Ο ίδιος εξήρε το ρόλο του Λ. Κρέτσου για τις προσπάθειές του να αναπτυχθεί η κινηματογραφική και οπτικοακουστική παραγωγή στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής Οδηγίας για τα οπτικοακουστικά μέσα.

Ο υφυπουργός από την πλευρά του, δεσμεύθηκε ότι θα ενταθούν οι προσπάθειες για την περαιτέρω βελτίωση του οπτικοακουστικού περιβάλλοντος στη χώρα μας. 

 

Read previous post:
Και στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν ο Giannis!

Ο...

Close