Μετά το Άουσβιτς ξέρουμε για τι είναι ικανός ο άνθρωπος. Μετά τη Χιροσίμα ξέρουμε τι διακυβεύεται - Βίκτωρ Φρανκλ

Συνάντηση του γγ της ΚΕ του ΚΚΕ με αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ

21 Οκτωβρίου, 2019

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος, συναντήθηκε σήμερα με την αντιπροσωπεία της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ Ν. Τράκας έθεσε υπόψη του ΚΚΕ το βασικό αίτημα της Ομοσπονδίας για απόσυρση του “αναπτυξιακού πολυμονοσχεδίου” και κυρίως του αρ. 179, με το οποίο η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει τη δυνατότητα στα Δημοτικά Συμβούλια να ιδιωτικοποιηθούν οι τομείς καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού”.

Ο Δ. Κουτσούμπας εξέφρασε τη στήριξη του ΚΚΕ “στον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στους ΟΤΑ. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το ΚΚΕ δίνει καθημερινά τη μάχη, μέσα κι έξω από τη Βουλή, ώστε να μην περάσει το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο, που δίνει “γην και ύδωρ”, νέα προκλητικά προνόμια στους επιχειρηματικούς ομίλους και ταυτόχρονα συνθλίβει τις ζωές και τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων”.

Κάλεσε τα συνδικάτα κι όλους τους εργαζόμενους “να δείξουν τη δύναμή τους, να βγουν στο προσκήνιο του αγώνα, να ακυρώσουν κάθε αντιλαϊκό σχεδιασμό, διεκδικώντας ζωή και δουλειά με σύγχρονα δικαιώματα”.

“Συναντηθήκαμε σήμερα με τον γραμματέα του ΚΚΕ και βάλαμε τα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, υπήρξε δέσμευση δική του ότι συμφωνεί μαζί μας και θα δώσει τη μάχη στη βουλή να υποστηρίξει τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλου του Δημοσίου” δήλωσε μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχαντα στελέχη του ΚΚΕ Αλέκος Αρβανιτίδης και Νίκος Ρεμπάπης.

Read previous post:
Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Α. Μπαρμπουνάκης

    Την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη "ΠΟΛΗχρωμη Πόλη" που έχει επικεφαλής τον Σπύρο Βούγια, ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος, Αλέξανδρος...

Close