Οι σημερινές παραδοξότητες είναι οι αυριανές προκαταλήψεις - Μαρσέλ Προυστ

Συνάντηση του Γ. Πατούλη με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, Σ. Προσαλίκα

1 Απριλίου, 2020

«Σε συνεργασία με τους εργαζόμενους θα ενισχύσουμε το δίχτυ προστασίας για τους ηλικιωμένους και το νοσηλευτικό προσωπικό στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, συνδράμοντας με όσα μέσα διαθέτουμε», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Μ.Φ.Η., Σ. Προσαλίκα, κατά τη συνάντηση τους, όπου τον διαβεβαίωσε για τη διαρκή αρωγή της Περιφέρειας στην προστασία του ευάλωτου πληθυσμού.

Κατά τη συνάντηση, διερευνήθηκε ο βέλτιστος τρόπος λειτουργίας των ΜΦΗ προκειμένου να διασφαλιστεί  η προστασία των φιλοξενουμένων στις δομές, αλλά και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Έμφαση δόθηκε στην ανάγκη επάρκειας προστατευτικού υλικού και συζητήθηκε η συνδρομή εθελοντών ιατρικών, νοσηλευτικών και άλλων ειδικοτήτων, για την ενδυνάμωση της  προστασίας των ανθρώπων που φιλοξενούνται στις μονάδες.  

«Βρισκόμαστε στη μέση μίας μεγάλης υγειονομικής κρίσης και οφείλουμε να εξετάσουμε τρόπους που θα βοηθήσουν να βγούμε από αυτή τη δύσκολη περιπέτεια με τα λιγότερα τραύματα» επισήμανε ο κ. Πατούλης και επισήμανε ότι πρέπει να δίνεται έμφαση στις προληπτικές παρεμβάσεις για τους ηλικιωμένους, που ανήκουν στον ευάλωτο πληθυσμό. Ο περιφερειάρχης υπογράμμισε στον κ. Προσαλίκα τη σημασία των έγκαιρων παρεμβάσεων της Περιφέρειας για την ασφαλή λειτουργία των γηροκομείων και των ΜΦΗ και δεσμεύτηκε για τη συνδρομή της Περιφέρειας στις δομές με υγειονομικό υλικό.

Κ.Ρ.
 

 

Read previous post:
Στο ΦΕΚ η απόφαση για την 10ήμερη παράταση καταβολής φορολογικών υποχρεώσεων σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που δικαιούνται έκπτωση 25%

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου για την παράταση των προθεσμιών καταβολής φορολογικών υποχρεώσεων...

Close