Η τραγωδία της εποχής μας είναι ότι η αριστερά στρέφεται κατά του έθνους και η δεξιά κατά του κράτους. Σαρλ Ντε Γκωλ, 1890-1970, Γάλλος πρόεδρος

Συνάντηση του δημάρχου Κ.Ζέρβα με τον Γερμανό υφυπουργό Ν.Μπάρτλε

24 Ιανουαρίου, 2020

   

Συνάντηση με τον Γερμανό υφυπουργό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Νόρμπερτ Μπάρτλε, είχε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Στο επίκεντρο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η διαχείριση των απορριμμάτων, η κυκλοφοριακή και συγκοινωνιακή πρόκληση της Θεσσαλονίκης και η ανταλλαγή καλών πρακτικών.

Ο κ.Ζέρβας τόνισε την προτεραιότητα της διοίκησης του για αύξηση του ποσοστού της ανακύκλωσης και ορθολογικότερη διαχείριση των απορριμμάτων, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των αστικών συγκοινωνιών της πόλης.

Από την πλευρά του, ο κ.Μπάρτλε εμφανίστηκε πρόθυμος να στηρίξει την προσπάθεια του δήμου Θεσσαλονίκης και σε ό,τι αφορά το ζήτημα ανανέωσης του συγκοινωνιακού στόλου των οχημάτων δήλωσε πως θα προέκρινε τη χρήση «λεωφορείων πράσινης ενέργειας», ως την πιο ενδεδειγμένη περιβαλλοντικά επιλογή.

 

 

Read previous post:
Γ. Κασαπίδης: «Με το υδρογόνο η Δ. Μακεδονία μπορεί να παραμείνει η “ενεργειακή καρδιά” της Ελλάδας»

    Τις τεχνολογίες υδρογόνου ως μία από τις λύσεις για τη μεταλιγνιτική εποχή στη Δ. Μακεδονία παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου,...

Close