Στη νηπιακή ηλικία των κοινωνιών, οι ηγέτες του κράτους δημιουργούν τους θεσμούς. Αργότερα, οι θεσμοί δημιουργούν τους ηγέτες. Montesquieu, 1689-1755, Γάλλος στοχαστής

Συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με τον δήμαρχο Ανάφης, Ιάκωβο Ρούσσο

20 Φεβρουαρίου, 2020

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε χθες με τον Ιάκωβο Ρούσσο, δήμαρχο Ανάφης, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό. 
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο δήμαρχος Ανάφης έθεσε στην συνάντηση τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λίγοι κάτοικοι του νησιού, που αφορούν κυρίως «την συγκοινωνία, την έλλειψη ιατρικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας του νησιού, καθώς και την έλλειψη τεχνικού προσωπικού για να γίνουν απαραίτητα έργα στο νησί». 
Ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε πως το ΚΚΕ θα αναδείξει με παρεμβάσεις στην Βουλή και στους αρμόδιους φορείς, τα προβλήματα της Ανάφης, με σκοπό να δοθούν λύσεις που θα ανακουφίσουν τους κατοίκους του νησιού. 
Επεσήμανε, επίσης, ότι το ΚΚΕ έχει ιστορικούς δεσμούς με αυτό το αιγαιοπελαγίτικο νησί μας, καθώς εκεί βρέθηκαν κατά περιόδους δεκάδες αγωνιστές, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, εξόριστοι.
Γ.Μ.
 

Read previous post:
Η …αρχαιολογία της ελληνικής τυροκομίας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων ενόψει Τυρινής

«Ύστερα γονατίζοντας (ο Κύκλωπας Πολύφημος) πήρε να αρμέγει πρόβατα και γίδια που βελάζουν, όλα με τη σειρά/ Μετά μαζεύοντας πυκνώνει...

Close