Η ανθρώπινη λογική το μόνο που χρειάζεται είναι να θέλει περισσότερο από τη μοίρα, και γίνεται μοίρα. Thomas Mann, 1875-1955, Γερμανός συγγραφέας

Συνάντηση Ολλανδίας – Βέλγιο για διεθνικό πρωτάθλημα

24 Ιανουαρίου, 2020

    Μία συνάντηση που ενδεχομένως να αποδειχθεί ιστορική, πραγματοποιήθηκε χθές στην ολλανδική πόλη Αϊντχόφεν. Εκπρόσωποι ένδεκα ομάδων από την Ολλανδία και το Βέλγιο, συναντήθηκαν προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός πρωταθλήματος, που θα περιλαμβάνει ομάδες και από τις δύο χώρες.

    Οπως ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές της ολλανδικής ομοσπονδίας στην εφημερίδα «Algemeen Dagblad», η συνάντηση έγινε «με σκοπό την κατάρτιση συγκεκριμένης πρότασης για ένα κοινό πρωτάθλημα των δύο χωρών το οποίο θα είχε ιδιαίτερη δυναμική σε οικονομικό και αθλητικό επίπεδο».

    Οι σύλλογοι που συμμετείχαν στην συνάντηση είναι οι Αντερλεχτ, Μπριζ, Γάνδη, Γκενκ και Σταντάρ Λιέγης από το Βέλγιο, ενώ την «χώρα της τουλίπας» εκροσώπησαν οι Αγιαξ, Αϊντχόφεν, Φέγενορντ, Φίτεσε, Ουτρέχτη και Αλκμααρ. Οσον αφορά στο όνομα της υπό δημιουργία διοργάνωσης, φαίνεται να προτιμάται το «BeNeliga».

Read previous post:
Η ρύπανση του αέρα επιδεινώνει τα συμπτώματα της ρινίτιδας

Τα συμπτώματα της ρινίτιδας, όπως το βούλωμα της μύτης, η καταρροή και το φτάρνισμα, γίνονται πιο σοβαρά στους ανθρώπους που...

Close