Μια αδικία από την οποία κερδίζουμε εμείς ονομάζεται τύχη. Μια αδικία από την οποία επωφελείται κάποιος άλλος ονομάζεται σκάνδαλο. Louis Dumur, 1863-1933, Γάλλος συγγραφέας 

Συνάντηση Ν. Τόσκα με δημάρχους της παραλιακής ζώνης-Στό επίκεντρο η ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων και περιπολιών

13 Απριλίου, 2018

Την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων και των περιπολιών στην παράκτια ζώνη της Αττικής αποφασίστηκε σε συνάντηση που είχε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, και η ηγεσία της αστυνομίας με τους δημάρχους των πέντε δήμων της παραλιακής ζώνης.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Τόσκας, συζητήθηκαν τα προβλήματα της αστυνόμευσης ενόψει και της τουριστικής περιόδου που αρχίζει στην παραλία και συμφωνήθηκαν μέτρα που θα εφαρμοστούν άμεσα, ενώ στις 15 Μαϊου θα υπάρξει και νέα συνάντηση με τους δημάρχους για να συζητηθεί ο απολογισμός των συγκεκριμένων μέτρων.
Τη συνάντηση είχε ζητήσει, ως παλαιότερος, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, και σε αυτήν συμμετείχαν οι δήμαρχοι Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλος, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος και Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, μαζί με αντιδημάρχους.
Τα μέτρα προβλέπουν, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων με αστυνομικούς από τους 800 που αποδεσμεύτηκαν από τη φύλαξη στόχων και γραφεία. Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, η τοποθέτηση των συγκεκριμένων αστυνομικών θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας με την εποπτεία ειδικής επιτροπής με επικεφαλής τον υπαρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο.

Κ.Τ

Read previous post:
Ακόμη και η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ αυξάνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο

Κάθε έξτρα ποτό κρύβει κινδύνους για την υγεία.

Close