Ο πληθωρισμός μας φέρνει την αληθινή δημοκρατία. Για πρώτη φορά στην ιστορία τα είδη πολυτελείας και τα είδη πρώτης ανάγκης πουλιούνται στην ίδια τιμή. Robert Orben, 1927- , Αμερικανός ταχυδακτυλουργός

Συνάντηση Μαυρωτά με εκπροσώπους των Πανελλήνιων Συνδέσμων αθλητών

17 Οκτωβρίου, 2019

Στο πλαίσιο της επικείμενης «Κύρωσης της Σύμβασης Magglingen/ Macolin σχετικά με τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων» από τη Βουλή των Ελλήνων, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, πραγματοποίησε σήμερα ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους των αθλητών από τους Πανελλήνιους Συνδέσμους  Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), Αθλητών Καλαθοσφαίρισης (ΠΣΑΚ), Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), Αθλητών Χειροσφαίρισης (ΠΣΑΧ) και από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ).
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με την επικείμενη σύσταση της Εθνικής Πλατφόρμας κατά της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων, εστιάζοντας στο ρόλο αυτής για την πρόληψη κυρίως μέσω της ευαισθητοποίησης, της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης των αθλητών στη μάχη ενάντια στη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων.
Με τη σημερινή συνάντηση ανοίγει ο κύκλος ενημέρωσης των αθλητικών φορέων (προπονητών, διαιτητών, Ομοσπονδιών κ.α.) σε θέματα που αφορούν τη Σύμβαση Macolin και το πεδίο συνεργασίας μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών.

Read previous post:
Οι 27 ηγέτες της ΕΕ ενέκριναν την συμφωνία για το Brexit

 Την ομόφωνη έγκριση της συμφωνίας μεταξύ Ε.Ε. και Ην.

Close