Πολλοί ζητούν η κυβέρνηση να προστατέψει τον καταναλωτή. Ένα πολύ πιο επείγον πρόβλημα είναι να προστατευτεί ο καταναλωτής από την κυβέρνηση. - Milton Friedman

Συνάντηση Κ. Γκιουλέκα με τους διοικητές της περιοχής ευθύνης του Γ’ Σώματος Στρατού

4 Ιουλίου, 2024

Με τον Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Αθανάσιο Γαρίνη και ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς, διοικητές των μεγάλων μονάδων της περιοχής ευθύνης του Σώματος, είχε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. 

«Η συνεργασία μας θα είναι στενή και συνεχής για θέματα που αφορούν στη Μακεδονία και τη Θράκη» σημείωσε ο Υφυπουργός. Ακόμη, έκανε ειδική αναφορά στο κοινωνικό έργο που επιτελούν οι Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς και στην πολύτιμη συνδρομή τους όσον αφορά στην αντιμετώπιση και διαχείριση εκτάκτων καταστάσεων και αναγκών, όπως είναι για παράδειγμα τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

«Η ψυχή των Ενόπλων Δυνάμεων είναι το στελεχιακό δυναμικό. Οι άνδρες και οι γυναίκες που, με υψηλό φρόνημα και αίσθημα ευθύνης, ορκίστηκαν στα ιερά μας σύμβολα και επαγρυπνούν για τη διασφάλιση της ελευθερίας και της εθνικής μας κυριαρχίας» σημείωσε ο κ. Γκιουλέκας

Τέλος, επισήμανε την ιδιαίτερα στενή συνεργασία που υπάρχει με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάνοντας αναφορά στη συνάντηση που ήδη πραγματοποιήθηκε, με την παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κΓιάννη Κεφαλογιάννη, αρμόδιου για θέματα πυροπροστασίας από πλευράς των Ενόπλων Δυνάμεων.