Αν δεν μπορείς να πιάσεις ένα παραδείσιο πουλί, πιάσε τουλάχιστον μια βρεγμένη κότα - Νικίτα Χρουστσόφ

Συνάντηση Κ. Φραγκογιάννη με τον πρέσβη του Κουβέιτ στην Αθήνα: Κοινή βούληση για διεύρυνση της διμερούς συνεργασίας

16 Ιουλίου, 2020

Οι καλές σχέσεις της Ελλάδας με το Κουβέιτ διαπιστώθηκαν στην εθιμοτυπική συνάντηση που είχε σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης με τον πρέσβη του Κουβέιτ στην Αθήνα, Saud Faisal Aldaweesh.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία βούληση προώθησης της διμερούς συνεργασίας των δύο χωρών σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως το εμπόριο και οι επενδύσεις, ο αγροτικός-γεωργικός τομέας, οι μικρομεσαίες και οι νεοφυείς επιχειρήσεις.

Ο πρέσβης του Κουβέιτ ενημέρωσε τον Κ. Φραγκογιάννη για την επανέναρξη από την 1η Αυγούστου πτήσεων της Kuwait Airways (Αθήνα – Κουβέιτ – Αθήνα), οι οποίες είχαν αναβληθεί λόγω του COVID-19.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν επίσης η επόμενη σύνοδος της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής των δύο χωρών να προγραμματιστεί για το πρώτο εξάμηνο του 2021 στο Κουβέιτ, εφόσον οι περιορισμοί για την πανδημία έχουν αρθεί.

Read previous post:
Τηλεδιάσκεψη Μ. Βαρβιτσιώτη με τον ΥΠΕΞ της Αλβανίας, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης

Τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας Γκεντ Τσάκαϊ πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στο πλαίσιο...

Close