Αυτοί που δίνουν πρέπει να βάζουν όρια επειδή αυτοί που παίρνουν σπάνια το κάνουν. - Henry Ford, 1863-1947, Αμερικανός βιομήχανος

Συνάντηση Κ. Φραγκογιάννη με τον ομόλογό του της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Γ. Μπρίκιτς

17 Ιουλίου, 2020

Το πολύ καλό επίπεδο των διμερών σχέσεων και τις δυνατότητες που υπάρχουν για περαιτέρω σύσφιγξή τους τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης, κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα, με τον ομόλογό του της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Γιόζιπ Μπρίκιτς, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Ελλάδα.

Ο Κ. Φραγκογιάννης υπογράμμισε επίσης τη σταθερή υποστήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης. Από την πλευρά του ο κ. Μπρίκιτς τόνισε τη σημασία της απόφασης για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων μεταξύ ΕΕ, Αλβανίας και Βόρειας Μακεδονίας και μάλιστα μεσούσης της κρίσης του COVID-19, απόφαση η οποία ανανέωσε την ευρωπαϊκή προοπτική της περιοχής.

Παράλληλα, χαιρέτισε την επιτυχημένη στάση της Ελλάδας για την ανάσχεση της μεταναστευτικής πίεσης που δέχτηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στον Έβρο, υπογραμμίζοντας ότι η αποτελεσματική προστασία των ελληνικών συνόρων ανάσχεσε τις μεταναστευτικές ροές στο σύνολο των χωρών της Ευρώπης.

Περισσότερα στη κατηγορία Πολιτική
ΚΙΝΑΛ: 10+3 παραλείψεις της κ. Κεραμέως

Με τη φράση «Λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα ουδέν έστι», το Κίνημα Αλλαγής κατέγραψε 13 παραλείψεις...

Close