Ο κόσμος είναι η Ελλάδα που διαστέλλεται. Η Ελλάδα είναι ο κόσμος που συστέλλεται. Βίκτωρ Ουγκώ, 1802-1885, Γάλλος συγγραφέας

Συνάντηση Γ.Μαυρωτά με Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και ΕΟΔΥ

1 Οκτωβρίου, 2020

Στο πλαίσιο του συντονισμού των αρμόδιων, για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στον αθλητισμό, συναντήθηκαν στην έδρα της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Β. Παπαγεωργίου, και ο εκπρόσωπος Τύπου και διευθυντής Διεθνών Σχέσεων της ΓΓΠΠ, Σπ. Γεωργίου, με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γ. Μαυρωτά.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την αθλητική δραστηριότητα εντός και εκτός σταδίου, υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν με την πανδημία, όπως και οι διαδικασίες στις πύλες εισόδου και εξόδου της χώρας, για την ασφαλή μετάβαση από και προς την Ελλάδα των αθλητικών αποστολών, που μετέχουν στις διεθνείς διοργανώσεις, με κύριο γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τέλος, αποφασίστηκε η σύσταση τριμελούς επιτροπής με στελέχη της Γ.Γ.Α, της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ, προς την κατεύθυνση της άμεσης ανταπόκρισης στα ζητήματα που προκύπτουν στον χώρο του αθλητισμού -υπό ολοένα μεταβαλλόμενες επιδημιολογικά συνθήκες- και απαιτούν τον συντονισμό των ενεργειών των τριών φορέων.

 

Γ. Δημητρόγλου

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Δεν ανεβάζει την προσφορά για Έρικ Γκαρσία η Μπάρτσα

Τακτική...

Close