Όλες οι αλήθειες είναι κατανοητές από τη στιγμή που ανακαλυφθούν. Το θέμα είναι να ανακαλυφθούν. Gallileo Galilei, 1564-1642, Ιταλός επιστήμονας

Συνάντηση Έλ. Κουντουρά με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

16 Μαΐου, 2019

Επίσκεψη στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών πραγματοποίησε η πρώην υπουργός Τουρισμού-υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά, προκειμένου να ενημερώσει τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας Ιερώνυμο για τη νέα δράση που περιέχεται στην απόφαση που υπέγραψε τη Δευτέρα 14 Μαΐου η ειδική γραμματέας ΕΣΠΑ με τίτλο «Αναβάθμιση Υποδομών και Υπηρεσιών Προσκυνηματικού Τουρισμού».

Δικαιούχοι της δράσης είναι η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και 12 Μητροπόλεις. Συγκεκριμένα, οι Μητροπόλεις Ζακύνθου, Μυτιλήνης, Πρεβέζης, Άρτας, Πέτρας, Κισσάμου, Σητείας, Γορτύνης, Ρόδου, Κώου, Ναυπάκτου και Μαντινείας.

Ο προϋπολογισμός της εν λόγω δράσης είναι 8.000.000, ενώ η πρόσκληση θα ανοίξει στις 10 Ιουνίου και θα παραμείνει ανοιχτή τουλάχιστον για 15 μήνες, ώστε οι δικαιούχοι να έχουν επαρκή χρόνο να προετοιμάσουν και να υποβάλουν ολοκληρωμένους φακέλους αίτησης χρηματοδότησης.

Επί της υποδοχής της κ. Κουντουρά ήταν ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, επίσκοπος Θεσπιών Συμεών.

Read previous post:
Καλύτεροι μισθοί, σταθερές θέσεις εργασίας, περιφρούρηση δικαιωμάτων των εργαζομένων και σύνδεση της αγοράς εργασίας με την κατάρτιση, οι δεσμεύσεις της ΝΔ (βίντεο)

Τέσσερις είναι οι δεσμεύσεις μας.

Close