Το να ζεις οπουδήποτε στον κόσμο σήμερα και να είσαι εναντίον της ισότητας λόγω ράτσας ή χρώματος, είναι σαν να ζεις στην Αλάσκα και να είσαι εναντίον του χιονιού - Ουίλιαμ Φώκνερ

Συναλλαγές ανέπαφα χωρίς την χρήση μετρητών δίνει η «fintech» νεοφυής εταιρία SpotlighPOS

Τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους και όλες τους τις συναλλαγές ανέπαφα χωρίς την χρήση μετρητών δίνει η «fintech» νεοφυής εταιρία SpotlighPOS. Ειδικότερα, η SpotlighPOS δίνει «ραντεβού» στο μουσικό φεστιβάλ ADD 2019, με στόχο να προσφέρει στους χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ την εμπειρία συναλλαγών χωρίς μετρητά, καθώς μέσα, αρχικά, από την εφαρμογή του Spotfolio.App (σε App Store και το Google Play) ο επισκέπτης θα μπορεί να κάνει εγγραφή και να αγοράσει το εισιτήριο του, ενώ στη συνέχεια θα μπορεί να παραλάβει το ειδικό βραχιόλι τoυ ADD 2019 – RFID – το οποίο, αφού το “φορτίσει” με “Tokens”, μέσα πάντα από το Spotfolio.App, θα μπορεί να τα “εξαργυρώσει” στους αντίστοιχους χώρους (μπαρ κ.α.) του φεστιβάλ.

Η FinTech Startup εταιρία, SpotlighPOS υλοποιεί αυτή την ολοκληρωμένη εμπειρία ανέπαφων συναλλαγών σε συνεργασία με την VISA. Σε δηλώσεις της η Μαργαρίτα Δόμπα, CΟO της FinTech νεοφυούς εταιρίας επισήμανε μεταξύ άλλων ότι στόχος πλέον της SpotlightPOS είναι στο 2019-2020 να εξάγουμε σε αντίστοιχα γεγονότα του εξωτερικού την εμπειρία του Spotfolio.App και σε άλλες χώρες.

Η Startup εταιρεία, SpotlighPOS δραστηριοποιείται στον χώρο της ασύρματης παραγγελιοληψίας και απομακρυσμένης cloud διαχείρισης στον ευρύτερο χώρο του HORECA και της ψυχαγωγίας και έχει θέσει ως στόχο να εδραιωθεί ως το μοναδικό και όχι μόνο στην Ελλάδα, LifeStyle Wallet μέσα από το Spotfolio.App που βρίσκει εφαρμογή σε όλο το φάσμα του κλάδου της HORECA, καθώς επίσης και σε φεστιβάλ, συναυλίες, κατασκηνώσεις, πολυχώρους κ.λπ.

Το ADD Festival, αποτελεί μια σύμπραξη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και του six d.o.g.s που ένωσαν τις δυνάμεις του φέτος για αυτό το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ της Αθήνα για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο από το οποίο, από τις συνολικά 4 σκηνές, αναμένεται να «παρελάσουν» περισσότεροι από 30 διεθνείς και εγχώριοι καλλιτέχνες σε έναν «μαραθώνιο» μουσικής που αναμένεται να διαρκέσει περισσότερες από 16 ώρες.

 

Read previous post:
Χρυσό βραβείο στο Εργαστήριο Προσβασιμότητας και Υποστήριξης Ατόμων με Αναπηρία του ΠΑΜΑΚ

Για τις πρωτοπόρες και καινοτόμες σε διεθνές επίπεδο εφαρμογές, που έχει αναπτύξει για την υποστήριξη των φοιτητών με πρόβλημα όρασης,...

Close