Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος. ~Μέγας Αλέξανδρος | (Βασιλεύς Μακεδόνων ) | 356-323 π.Χ.

«Συναγερμός» στην Premier League

29 Ιανουαρίου, 2020

    «Συναγερμός» έχει σημάνει στην αγγλική Premier League, αφού με αφορμή την συμφωνία για το Brexit, ειδικοί συμβουλεύουν τους συλλόγους να προχωρήσουν στην απόκτηση ανηλίκων παικτών, έως την 31η Ιανουαρίου οπότε ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 
    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «The Telegraph», μετά το Brexit, οι αγγλικοί σύλλογοι δεν θα έχουν δικαίωμα απόκτησης παικτών 16 και 17 ετών, τουλάχιστον έως ότου αποφασίσει η FIFA, εάν θα γίνει σχετική εξαίρεση. 
     Μέχρι τώρα, οι ομάδες της Premier League, μπορούσαν να αποκτήσουν παίκτες  ηλικίας 16 ή 17 ετών, εάν αυτοί προέρχονταν από χώρα που ανήκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, κάτι που όμως με την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ αυτό θα τελείωνε…

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Πρόταση της Τότεναμ για Ζιρού

Για να αντικαταστήσει τον Χάρι Κέιν, ο οποίος θα απουσιάσει για αρκετούς μήνες λόγω τραυματισμού, η Τότεναμ συνεχίζει να ψάχνει...

Close