Η καλύτερη και πιο ισχυρή στρατηγική επιβίωσης της επιχείρησης σας πρόκειται να είναι η ταχύτητα με την οποία θα χειριστείτε την ταχύτητα των αλλαγών. Αυτή η ταχύτητα ονομάζεται τάση – Ajaero Tony Martins

Συμμετοχή Ν. Δένδια στην προπαρασκευαστική σύνοδο ΥΠΕΞ του ΕΛΚ

 Στην προπαρασκευαστική σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης νωρίτερα σήμερα, συμμετείχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

   Στη συνέχεια, ο υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει και στο συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου οι συνομιλίες θα εστιασθούν στις σχέσεις ΕΕ-Κίνας, καθώς και στις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού στην Ασία και τον Ειρηνικό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

   Επιπλέον, θα συζητηθούν τρέχοντα ζητήματα διεθνούς ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένου των πρόσφατων εξελίξεων στο Αφγανιστάν.

   Τέλος, ο Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει το Συμβούλιο σχετικά με το Δεύτερο Υπουργικό Φόρουμ «Θεσσαλονίκη 2020» που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης στις 19/5, με αντικείμενο την εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των χωρών των Βαλκανίων, προκειμένου να περιορισθούν οι συνέπειες της πανδημίας και να προετοιμαστεί το έδαφος για την ανάκαμψη της περιοχής.

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Ξεκινούν προπονήσεις σε μικρά γκρουπ 6 παικτών

Προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους σε μικρά γκρουπ θα ξεκινήσουν οι ομάδες από την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια...

Close