Όταν υπάρχει το συμφέρον και η εξουσία για να γίνει μια αδικία, κατά κανόνα θα γίνει αδικία. Jamew Madison, 1751-1863, Αμερικανός πρόεδρος

Συμμάχους θέλει τους εργαζομένους του δήμου Αθηναίων, δήλωσε ο Κ. Μπακογιάννης

7 Μαΐου, 2019

«Δικαιοσύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία. Διοίκηση με τους εργαζομένους, χωρίς παρωπίδες, και μακριά από πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες τους» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ότι θα είναι αν εκλεγεί το μοντέλο διοίκησης και οργάνωσης του δήμου, σε συνάντηση που είχε με εργαζόμενους στις υπηρεσίες του δήμου στην οδό Λιοσίων.

«Σας έχουμε ανάγκη, σας θέλουμε συμμάχους. Πλέουμε στο ίδιο καράβι και μπορούμε μαζί να κερδίσουμε το στοίχημα κάνοντας μια νέα αρχή από την 1η Σεπτεμβρίου», τόνισε ο κ.Μπακογιάννης. Τους παρότρυνε να ρωτήσουν τους συναδέλφους τους στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στον δήμο Καρπενησίου για να τους πουν «ακριβώς πώς εμείς αντιλαμβανόμαστε τη διοίκηση. Δεν πιστεύουμε στη λογική των φέουδων και των καπετανάτων», είπε.

Σύμφωνα μ’ ανακοίνωση του, ο κ. Μπακογιάννης ξεκαθάρισε επίσης ότι ο δήμος οφείλει να λειτουργεί ως μία, ενιαία και συντεταγμένη δομή και άκουσε το αίτημα των εργαζομένων για στέγαση όλων των δημοτικών υπηρεσιών σε ένα κτίριο ώστε να πάψουν να είναι διασκορπισμένες σε διάφορα ακίνητα.

Επίσης οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, του έθεσαν το ζήτημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του δήμου Αθηναίων και την ανάγκη δίκαιης ανακατανομής του προσωπικού ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δημότες και την πόλη.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Ο Λευκός Οίκος διέταξε τον πρώην σύμβουλο Ντον ΜακΓκαν να μην παραδώσει έγγραφα σε μια κοινοβουλευτική επιτροπή

Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε σήμερα την κλήτευση που είχε εκδόσει η Επιτροπή Δικαστικών Θεμάτων της Βουλής...

Close