"Αν διεξαχθεί τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο τέταρτος θα γίνει με ρόπαλα."'Αλμπερτ Αϊνστάιν, 1879-1955, Γερμανοεβραίος φυσικός  

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

7 Μαΐου, 2018

Σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη, εκ νέου, μεταξύ του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με στόχο τη στήριξη όσων χρειάζονται λογιστικές, φοροτεχνικές και γενικότερα, οικονομικές συμβουλές.

Τη συμφωνία υπέγραψαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, παρουσία του γενικού διευθυντή του Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής, π. Βασιλείου Χαβάτζα.

Το Επιμελητήριο έχει δημιουργήσει λίστα με όσα γραφεία προσφέρουν υπηρεσίες σε άτομα που έχουν ανάγκη, ενώ από την πλευρά τους, όσοι ενδιαφέρονται απευθύνονται στο Φιλόπτωχο Ταμείο, όπου τους δίνεται μια κάρτα με την οποία μπορούν να αξιοποιούν τις υπηρεσίες των συμβεβλημένων γραφείων.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κόλλιας ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για μια νέα πρωτοβουλία που θα ξεκινήσει άμεσα.

Πρόκειται για ένα μαραθώνιο συλλογής παραφαρμακευτικού υλικού, το οποίο θα διατεθεί στα κοινωνικά φαρμακεία του Φιλοπτώχου Ταμείου.

Την ικανοποίησή του για αυτήν την συνεργασία εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και συνεχάρη τους συνεργαζόμενους φορείς για το έργο που επιτελούν.

 

Το πλήρες τηλεγράφημα στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Σε 18μηνη φυλάκιση καταδικάστηκε ο φοιτητής για την επίθεση σε βάρος του καθηγητή Άγγ. Συρίγου

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών, χωρίς αναστολή αλλά με δικαίωμα εξαγοράς, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον φοιτητή της Φιλοσοφικής Σχολής, ο...

Close