Μόνο ένα λάθος χρειάζεται την υποστήριξη της κυβέρνησης. Η αλήθεια μπορεί να σταθεί μόνη της. - Thomas Jefferson

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ Seat και Noveto για τη δημιουργία ηχοσυστήματος

13 Σεπτεμβρίου, 2018

Συμφωνία συνεργασίας για την εφαρμογή μίας νέας επαναστατικής τεχνολογίας που θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την εμπειρία του χρήστη μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου υπέγραψε η Seat και η Noveto. Το νέο σύστημα επιτρέπει την παραγωγή ήχου απευθείας προς το αφτί του κάθε επιβάτη, προκειμένου ο χώρος της καμπίνας να προσφέρει μία πιο εξατομικευμένη και βολική εμπειρία ακρόασης για όλους.

Αυτή η τεχνολογία προσφέρει εξαιρετική και ποιοτική εμπειρία ήχου για κάθε επιβάτη, χωρίς να τον απομονώνει από το περιβάλλον ή να ενοχλεί τους υπόλοιπους συνεπιβαίνοντες. Χαρακτηριστικά, η λύση αυτή θα μπορούσε να επιτρέψει στους γονείς που κάθονται στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, να ακούν τη μουσική τους, ενώ τα παιδιά που κάθονται πίσω να ακούν ταυτόχρονα τον δικό τους ήχο από την οθόνη ψυχαγωγίας χωρίς τη χρήση ακουστικών.

Στόχος της Noveto είναι να ενσωματωθεί με επιτυχία αυτό το σύστημα σε ένα όχημα παραγωγής. Παράλληλα θα παρουσιαστεί και η δυνατότητα ο οδηγός να μπορεί να διαχειρίζεται τις εισερχόμενες κλήσεις του, ενώ ταυτόχρονα ο συνεπιβάτης να ακούει την επιλεγμένη μουσική του.

Read previous post:
Στην Κωνσταντινούπολη ο Μ. Μπόλαρης

Επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποίησε χθες ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Θρησκευμάτων, Μάρκος Μπόλαρης.

Close