Για να είσαι σίγουρος ότι θα πετύχεις το στόχο, κάνε πρώτα τη βολή και μετά αποκάλεσε αυτό που πέτυχες στόχο - Άσλυ Μπρίλαντ

Συμφώνησε για μείωση μισθών η ένωση παικτών

Η ένωση παικτών ποδοσφαίρου της Major League στις ΗΠΑ (MLSPA) δήλωσε ότι τα μέλη της ψήφισαν χθες για να εγκρίνουν ένα πακέτο παραχωρήσεων για τη σεζόν 2020, λόγω της πανδημίας κορονοϊού, με περικοπές στους μισθούς και τα μπόνους.
 Οι παίκτες πρόσθεσαν ότι θα υπάρξουν τροποποιήσεις και στη πενταετή συλλογική συμφωνία διαπραγμάτευσης που συμφωνήθηκε τον Φεβρουάριο, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης ενός έτους.
«Το πακέτο έχει υποβληθεί επίσημα στο πρωτάθλημα για απόφαση από τους ιδιοκτήτες. Ήταν μια δύσκολη ψηφοφορία σε απίστευτα δύσκολες στιγμές, έγινε συλλογικά για να διασφαλιστεί ότι οι παίκτες μπορούν να επιστρέψουν στο πρωτάθλημα μόλις είναι σε θέση να το κάνουν με ασφάλεια», ανέφγερε το MLSPA.
 Η σεζόν MLS έχει διακοπεί από τις 12 Μαρτίου λόγω του κορονοϊού, από τον οποίο έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 100.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 Ορισμένες ομάδες επανέλαβαν ατομικές προπονήσεις παικτών τον περασμένο μήνα και το πρωτάθλημα την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε στους συλλόγους το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους, σε μικρές ομάδες υπό την προϋπόθεση ότι δεν έρχονται σε σύγκρουση με τα πρωτόκολλα υγείας.
 Το MLSPA είπε ότι οι παίκτες είχαν επίσης συμφωνήσει να συμμετάσχουν σε ένα θερινό τουρνουά στη Φλόριντα. 
 Α. Βαζογιάννης

Read previous post:
Η Βάσκο ανακοίνωσε 16 κρούσματα ποδοσφαιριστών!

Η ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο, Βάσκο ντα Γκάμα,  ανακοίνωσε χθες το βράδυ, ότι 16 παίκτες της βρέθηκαν σε εξέταση...

Close