Στο βασίλειο των ιδεών, όλα εξαρτώνται από τον ενθουσιασμό. Στον πραγματικό κόσμο, όλα στηρίζονται στην επιμονή - Βόλφγκανγκ Γκαίτε

Συλλυπητήρια Κ. Αχ. Καραμανλή για το θάνατο της δημοσιογράφου Χ. Τζαναβάρα

23 Μαρτίου, 2020

«Σύμφωνη με τις αρχές της, με ακέραιη συμπεριφορά, με το θάρρος και την πληρότητα της γραφής της προσέφερε άοκνα στην ενημέρωση των πολιτών» σημειώνει για τη Χαρά Τζαναβάρα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του για την απώλεια της δημοσιογράφου.

Η δήλωση του υπουργού έχει ως εξής:

«Χαρά Τζαναβάρα, άριστη επαγγελματίας τίμησε τη δημοσιογραφία με το ήθος και τη συνέπειά της.

Ακούραστη και αμερόληπτη προσέγγισε με σεβασμό και ευθύνη τα θέματα των Υπουργείων Περιβάλλοντος, Δημοσίων Έργων, Μεταφορών με τα οποία ασχολήθηκε με αξιοζήλευτη αφοσίωση μέσα από τις σελίδες του “Ριζοσπάστη” και της “Ελευθεροτυπίας” παλαιότερα, καθώς και της “Εφημερίδας των Συντακτών” προσφάτως.

Σύμφωνη με τις αρχές της, με ακέραιη συμπεριφορά, με το θάρρος και την πληρότητα της γραφής της προσέφερε άοκνα στην ενημέρωση των πολιτών, διότι, όπως υποστήριζε “όταν κάνεις κριτική είσαι η φωνή της κοινωνίας”.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Ελβετία: 1.046 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο. Eπιστρατεύεται η Πολιτοφυλακή

Οι υγειονομικές αρχές της Ελβετίας κατέγραψαν 1.046 νέα κρούσματα της επιδημίας Covid-19 τις τελευταίες 24 ώρες, που ανέρχονται σε 8.060...

Close