Ένα έθνος για να έχει καλούς στρατιώτες, πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε πόλεμο. Napoleon Bonaparte, 1769-1821, Γάλλος ηγέτης

Σύλληψη ανδρόγυνου για συμμετοχή σε κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ηρωίνης

7 Μαΐου, 2018

Σε τακτικό ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί ανδρόγυνο Ελλήνων που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία της εμπλοκής σε κύκλωμα, το οποίο εισήγαγε ποσότητες ηρωίνης από τη Βουλγαρία και τις διακινούσε στην Ελλάδα. 
Πρόκειται για 54χρονη, η οποία χαρακτηρίζεται  από την Αστυνομία ως “ηγετικό στέλεχος” του κυκλώματος και τον 59χρονο σύζυγό της, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν – μεταξύ άλλων – τέσσερα δέματα με ηρωίνη, συνολικού βάρους 422 γραμμαρίων, μικροποσότητες χασίς, δώδεκα ναρκωτικά χάπια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 920 ευρώ, ποσό που εκτιμάται ότι προέρχεται από την εμπορία των ναρκωτικών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει τρία ακόμη πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και ένας 62χρονος, ήδη κρατούμενος σε φυλακή, κατ’ εντολήν του οποίου το ζευγάρι των συλληφθέντων φαίνεται ότι παρέλαβε την παραπάνω κατασχεθείσα ποσότητα ηρωίνης από αλλοδαπό που προηγουμένως την είχε εισαγάγει από τη Βουλγαρία. 
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Απορρίφθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Γρεβενών το ψήφισμα της ΚΕΔΕ

Με 16 ψήφους κατά, 8 υπέρ 2 λευκά και 6 απόντες, απορρίφθηκε, κατά πλειοψηφία, από το δημοτικό συμβούλιο Γρεβενών, το...

Close